Webwinkel Devon Coast to Coast

Hier kan je de Engelstalige Devon Coast to Coast Routegids (uitgave 2017) bestellen. Houd rekening met een levertijd van 7 dagen vanaf het moment van bestelling. Wij streven ernaar je bestelling binnen drie werkdagen na ontvangst van betaling te verwerken en zullen een betalingsbevestiging verzenden per email.

De Engelstalige Devon Coast to Coast Routegids (uitgave 2017) kost 14,49 pond (circa € 18,95 Euro). Dit is inclusief het pakket GPS-tracks van de hoofdfietsroute en de verzendkosten vanuit Engeland.

cover-devon-coast-to-coast.jpg

Je kan betalen met credit card als PayPal-gast of met een eigen PayPal account (optie 1) of via bankoverschrijving (optie 2).

1. Met credit card als PayPal-gast of eigen PayPal account via onderstaand menu (optie 1):

Betaal 14,49 pond door onderstaand het gewenste product te selecteren en op “Buy Now” te klikken:


Selecteer het gewenste product en klik “Buy Now”2. Overschrijving via de bank (optie 2):

Maak 18,95 euro over naar onze Triodos rekening in Nederland: IBAN: NL38TRIO0379258587. Deze rekening staat op naam van de auteur van deze website; E. van der Horst, Nijmegen, Nederland. Stuur ons tegelijkertijd een berichtje met vermelding van je postadres en het bestelde product. Op deze manier komen we er achter dat je een betaling gedaan hebt en komen we er achter waar we het boek, etc, naar toe moeten sturen (bij betalingen via PayPal weten we dit automatisch). Wij versturen een betalingsbevestiging en het pakket GPS-tracks naar het via het contactformulier opgegeven email-adres.

Disclaimer:

Voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden op deze website of aanverwante producten als routegidsen en GPS-tracks kan de auteur noch de uitgever (EOS Cycling Holidays Ltd) aansprakelijk gesteld worden. Op levering van reisgidsen, fietskaarten, GPS-tracks en aanverwante producten is Artikel 17 van de leveringsvoorwaarden van EOS Cycling Holidays Ltd van toepassing. Deze zijn alleen in de Engelse taal beschikbaar via de de website van EOS Cycling Holidays Ltd.

Aanvullende voorwaarden bij de levering van GPS-tracks:

Wij bieden geen aanvullende ondersteuning als blijkt dat het moeilijk is om de GPS-tracks te installeren op het beoogde apparaat. Noch kunnen wij advies geven t.a.v. de aanschaf van Apps of navigatie-apparaten. GPS-tracks worden geleverd in standaard GPX-exchange bestandsformaat. Wij geven geen geld terug als de tracks om wat voor reden dan ook niet gebruikt worden.

cycling-in-holland-green-bike
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search