Route Updates

Reis je vanaf 1 november 2019 naar het Verenigd Koninkijk? Dan is je Europese identiteitspas mogelijk niet voldoende als reisdocument. Naast een paspoort dat minimaal 6 maanden geldigheidsduur heeft vanaf het moment van aankomst heb je mogelijk ook een toeristenvisum nodig om het Verenigd Koninkrijk te bezoeken. Houd vanaf 1 november 2019 ook rekening met serieus oponthoud bij je aankomst in het V.K. Raadpleeg voor de actuele situatie de officiele instanties en/of aanwijzingen van je vervoerder naar het V.K.

Route Updates Hart van Engeland Oost-West:

Let op: voor je terugreis per trein vanuit het zuidwesten van Engeland is sinds 2016 het reserveren van fietsplaatsen op de trein Penzance-Londen Paddington verplicht! Reserveren doe je op de website van Great Western Railway. Selecteer eerst de trein en tickets van je keuze en voeg dan de fietsreserveringen toe.

Voor een volledig overzicht met alle wijzigingen aan de route en accommodaties dien je de engelstalige London-Land’s End Cycle Route website te bezoeken.

london-landsend-route-logo

Route Updates Devon Coast to Coast:

De budget accommodaties Puffing Billy Trading Company en Yarde Orchard op de Tarka Trail hebben hun budget accommodatie en/of kampeerterrein met ingang van april 2017 gesloten. Beiden opereren nu alleen als cafes. The Laurel’s pub in Petrockstowe biedt nu Bed&Breakfast in dit landelijke gebied: telefoon 01837 810578.

cycling-in-holland-green-bike
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search