Route Updates

I.v.m. met de Coronavirus lockdown zijn alle accommodaties in Engeland momenteel op last van de overheid gesloten. Hoewel individueel fietsen is toegestaan, is er geen sprake van een aanvaardbare situatie om een internationale fietsvakantie aan te gaan. Vanaf 8 juni 2020 is het bovendien verplicht om 14 dagen na aankomst in het V.K. in quarantaine te gaan alvorens aan een fietstocht te kunnen beginnen. Mocht u toch in het zomerseizoen van 2020 naar Engeland willen reizen, dan raden wij aan contact op te nemen met alle beoogde dienstverleners voorafgaand aan de reis. 

Vanaf 31 januari 2020 maakt het Verenigd Koninkijk geen deel meer uit van de Europese Unie. Een Europese identiteitspas is mogelijk niet meer voldoende als reisdocument. Meer restricties zijn te verwachten vanaf 1 januari 2021. Naast een paspoort dat minimaal 6 maanden geldigheidsduur heeft vanaf het moment van aankomst heeft u vanaf die datum mogelijk ook een toeristenvisum nodig om het Verenigd Koninkrijk te bezoeken. Raadpleeg voor de actuele situatie de officiele instanties en/of aanwijzingen van uw vervoerder naar het V.K.

Route Updates Hart van Engeland Oost-West:

Let op: voor je terugreis per trein vanuit het zuidwesten van Engeland is sinds 2016 het reserveren van fietsplaatsen op de trein Penzance-Londen Paddington verplicht! Reserveren doe je op de website van Great Western Railway. Selecteer eerst de trein en tickets van je keuze en voeg dan de fietsreserveringen toe.

Voor een volledig overzicht met alle wijzigingen aan de route en accommodaties dien je de engelstalige London-Land’s End Cycle Route website te bezoeken.

london-landsend-route-logo

Route Updates Devon Coast to Coast:

De budget accommodaties Puffing Billy Trading Company en Yarde Orchard op de Tarka Trail hebben hun budget accommodatie en/of kampeerterrein met ingang van april 2017 gesloten. Beiden opereren nu alleen als cafes. The Laurel’s pub in Petrockstowe biedt nu Bed&Breakfast in dit landelijke gebied: telefoon 01837 810578.

cycling-in-holland-green-bike
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search