Fietsvakantie Arrangementen

Wij bieden diverse zelfstandige fietsarrangementen in Zuid-Engeland; praktisch als je alles georganiseerd wilt hebben zonder daar zelf veel moeite voor te hoeven doen! Samengevat regelen we alles en hoef je zelf alleen maar te fietsen! Wij regelen accommodaties, fietshuur, bagagevervoer en treinkaartjes waar nodig. Natuurlijk hebben we ook de fietsroute in detail gepland en hebben we alle belangrijke informatie in een Nederlandstalig reisgidsje samengevat. We bieden ook een spectaculair wandelarrangement. Elk arrangement heeft zijn eigen indentiteit:

Zuidkust & Forest

Het Zuidkust & Forest arrangement combineert het heide- en boslandschap van het New Forest National Park met de nabijheid van de mooie zuidkust. Dit pakket is ideaal als je vanaf één plek verschillende dagtochten wilt maken. De routes bestaan uit de vele gravelpaden van het New Forest, aangevuld met routes via rustige landweggetjes. Je kunt kiezen tussen twee, drie of vier dagen fietsen. Het arrangement is geschikt voor gezinnen met kinderen in leeftijd van 6-15 jaar. Prijzen vanaf £ 249 per persoon. Boekingsverzoeken dienen minimaal drie weken van te voren te worden gedaan.

Parels van Cornwall

Het Parels van Cornwall arrangement verkent de schitterende zuidkust van Cornwall en drie beroemde Engelse tuinen, waaronder het befaamde Eden Project. Het voormalige mijnbouwgebied voegt daarbij een extra dimensie aan de routes van dit arrangement toe. Dit pakket is ideaal als je vanaf één plek verschillende dagtochten wilt maken. Dit is een stacaravan-arrangement van een week. De korte dagtochten naar vele nabijgelegen attracties maken dit arrangement zeer geschikt voor gezinnen met kinderen in leeftijd van 9-15 jaar. Prijzen vanaf £ 178 per persoon (stacaravan-arrangement voor 4 personen). Boekingsverzoeken dienen minimaal drie weken van te voren te worden gedaan.

Devon Coast to Coast Tour

De Devon Coast to Coast Route neemt je van Barnstaple met de heerlijke Atlantische surfstranden in het noorden naar Plymouth aan de zuidkust. Deze fietsroute bevindt zich voornamelijk op voormalige spoorpaden. Dit maakt het mogelijk het heuvelachtige Devon en Dartmoor National Park te bewonderen zonder al te veel klimmen en dalen.  Kies uit vier, vijf of zes fietsdagen. Al deze varianten zijn geschikt voor gezinnen met kinderen in leeftijd van 7-15 jaar. Actieve kilometervreters kunnen de route ook in twee of drie dagen fietsen (vanaf 14 jaar). Zie ook onze You Tube Video. Prijzen vanaf £ 309 per persoon. Boekingsverzoeken dienen minimaal vier weken van te voren te worden gedaan.

Veelzijdig Zuid-Engeland Tour

De Veelzijdig Zuid-Engeland Tour neemt je mee naar een veelzijdig stukje Zuid-Engeland, beroemd om de prehistorische wonderen Stonehenge en Avebury. Met 6 fietsdagen en 1 wandeldag of 3 fietsdagen en 1 optionele wandeldag ervaar je het heide- en boslandschap van New Forest National Park, de romantische Avon vallei, de indrukwekkende klippen ten oosten van Bournemouth en de leegte van de Salisbury Plains. Het grootste deel van dit afwisselende ei-vormige rondje fiets je op rustige landweggetjes. De accommodaties zijn in luxe Bed & Breakfasts (prijzen vanaf £ 349 per persoon). Geschikt voor fietsers van 12 jaar en ouder. Boekingsverzoeken dienen minimaal vier weken van te voren te worden gedaan.

Devon & Somerset Explorer Tour

Met de Devon & Somerset Explorer Tour wandel je bijna 80 km over vier dagen op het spectaculaire South West Coast Path door Exmoor National Park. Bij het prachtige strand van Woolacombe kan je ook nog eens surfen in de branding van de Atlantische Oceaan! Dit avontuurlijke en fysiek zware wandelarrangement begint met een bijzonder tocht per stoomtrein tussen Taunton en Minehead. Geschikt voor actievelingen van 14 jaar en ouder, goede conditie vereist. Dit arrangement is beschikbaar voor zowel mensen die naar Engeland reizen per auto, trein of vliegtuig (met aanvullende treinkaartjes binnen het arrangement) en Hart van Engeland Oost-Westfietsers (met aanvullende opslag van fietsen en fietsbagage binnen het arrangement). Prijzen vanaf £ 409 per persoon. Boekingsverzoeken dienen minimaal vier weken van te voren te worden gedaan.

HART VAN ENGELAND OOST-WEST REISGIDS

DEVON COAST TO COAST REISGIDS

REACTIES

cycling-in-holland-green-bike
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search